Nota de aplicación
Restaurants optimized for the fast filling of orders, typically focusing on take-away food and offering minimal or no table service. There is usually a limited menu; food is often cooked in bulk in advance and kept hot; and the restaurant usually belongs to a franchise operation that dictates both the menu and design of the restaurant.
Referencias bibliográficas
- Dahinden, Justus; Kühne, Günther, "Nuevos Restaurantes", Gustavo Gili, Barcelona, España, 1974
Ubicación jerarquía
- Faceta Objetos
- .. Ambiente construido
- .... construcciones individuales
- ...... construcciones individuales
- ........ <construcciones individuales por tipo específico>
- .......... <construcciones individuales por función>
- ............ edificio comercial
- .............. <edificios para comer y beber>
- ................ restaurante
- .................. Automat (MR)
- .................. brasserie
- .................. café (edificios para comer y beber)
- .................. coffe shop
- .................. comedor (restaurante)
- .................. restaurante de comida rápida
- ...................... restaurante drive-in
- ...................... drive-through restaurants
- .................. heladería
- .................. luncheonettes
- .................. café al aire libre
- .................. popina
- .................. rathskeller
- .................. fuente de soda
- .................. salón de té